Vi använder cookies   Läs merMottagning med 100-årig historia

1907 öppnade Ivar Sundeman tandläkarmottagning på Storgatan. Tre år efter start 1910 flyttades verksamheten till Torggatan 2. Ivars son Sven Sundeman utbildade sig till tandläkare och drev företaget vidare till 1986 då vi, Per-Arne och Maria Beckman, köpte mottagningen. Eftersom kundunderlaget ökade behövde vi ännu ett behandlingsrum. Därför flyttade vi 2005 till nuvarande lokaler på Torggatan 18.

Vi som arbetar på mottagningen

Vi är ett team bestående av en tandläkare, en tandsköterska, en klinikansvarig sjuksköterska och en värdinna. Arbetet bedrivs i en trivsam och lugn miljö tillsammans med våra patienter.

Ett arbete fokuserat på dig utifrån dina behov

Vi ser till hela dig och vad du behöver för att besöket ska bli så bra som möjligt. Det är viktigt för oss att du känner delaktighet och trygghet. Om du känner obehag inför att besöka en tandläkare, kan vi berätta att vi har en lång och framgångsrik erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda.

Hög säkerhet och kvalitet är en självklarhet i allt vi gör. Vi arbetar med modern teknik och moderna material. Hjärtstartare finns på kliniken. Ett ständigt arbete med kvalitetssäkring och miljö är självklarheter för oss.Våra ledord är

• Hög kvalitet på utfört arbete
• Hög säkerhet för kund och personal
• Lättbegriplig information från undersökning till slutförd behandling
• Personligt bemötande i en lugn miljö

Per-Arne

Tandläkare

Johanna

Tandsköterska

Maria

Klinikansvarig sjuksköterska

Karin

Värdinna


Gå till Mobilversion